+387 30 800 046 +385 1 353 5167 info@eps-lastro.com

Napredak i razvoj rezultira stvaranjem novih proizvoda. U toplinskoj izolaciji to je sigurno GRAFITNI EPS.

gf.png

Svjedoci smo stalnog povećanja cijene energije što čovjekovu želju za ugodnim stanovanjem svakodnevno poskupljuje. Zbog toga je gradnja niskoenergetskih objekata iz dana u dan sve masovnija. Ovi objekti nesumnjivo trebaju izuzetno dobru toplinsku izolaciju.

Zbog toga se debljina izolacije svakim danom povećava. Međutim, to povećanje debljine za sobom povlači i povećanje drugih troškova. Riješavajući ove probleme Njemački koncern BASF je još 1995. godine patentirao novi EPS sa dodatkom grafita. U početnoj fazi ovaj GRAFITNI EPS je postizao oko 20% bolje rezultate od klasičnog EPS-a (styropora). Naravno da je od patenta do industrijske primjene istog trebalo izvjesno vrijeme tako da u Europi već par godina imamo sve veću i veću primjenu ovog novog EPS-a.

Treba reći i to da novi grafitni EPS postiže i do 25 % bolje rezultate od klasičnog. Prateći napredak tehnike i tehnologije, firma EPS LAŠTRO je odlučila da u 2010. godini svojim kupcima omogući korištenje ovog najboljeg toplinskog izolacionog materijala.

 

VIDEO.png

Što je EPS?

Želja za ugodnijim i racionalnijim načinom življenja rezultirala je i sve većom primjenom toplinske izolacije u građevinarstvu.

Saznajte više
VIDEO.png

Toplinski proračun

EPS LAŠTRO je osmislio kompjuterski program za proračun toplinske zaštite koji našim klijentima omogućava i olakšava cjelovitu ocjenu...

Saznajte više
VIDEO.png

Često postavljena pitanja

Saznajte najvažnije odgovore na pitanja o topliskoj izolaciji objekata, ugradnji EPS-a i karakteristikama materijala.

Saznajte više
EPS LAŠTRO © Sva prava pridržana.